Biljettförsäljning för ämnesföreningar

Ni kan beställa Glöggrundan 2023 biljetter till er ämnesförening via försäljningen för ämnesföreningar 25.10.2023 kl 12.00 på Kide.app. Nedan följer noggrannare information kring försäljningen.

Biljettförsäljningen för ämnesföreningar är ämnad för alla grupper med FO-nummer, såsom ämnesföreningar, studentkårer och studerandesällskap. Observera att ni i samband med biljettbeställningen måste ange ett FO-nummer, föreningens medlemsantal och en kontaktperson.

Det finns en begränsad mängd biljetter reserverade till biljettförsäljningen för ämnesföreningar, så det är först till kvarn som gäller. Observera att er beställning på biljetter är bindande och i samband med beställningen måste ni godkänna biljettvillkoren.

Biljettförsäljningen är öppen 25.-27.10.2023 eller så länge som det finns biljetter kvar. Biljetterna betalas inte i samband med beställningen. I denna biljettförsäljning säljs ordinarie och LITE biljetter. Ni kan beställa allt mellan 15 och 100 biljetter i biljettförsäljningen för ämnesföreningar.

Då biljetterna beställs får ni välja mellan 6 olika efterfester: Apollo, Heidi’s Bier Bar, Pryzm, Skärgårdsbaren & Utopia samt LITE. Man får köpa biljetter till flera efterfester, så länge inte föreningens maximiantal av biljetter överskrids. Ordinarie biljetterna kostar 22,50€/styck (inkl. serviceavgift) och LITE biljetterna kostar 16,50€/styck (inkl. serviceavgift).

För att vi ska vara mer hållbara, kommer alla Glöggrundan 2023 biljetter att vara elektroniska. Om er förening har beställt biljetter, kommer ni att få en personlig Kide.app försäljningslänk 27.10.2023 per epost, som inkluderar era beställda biljetter, som ni sedan på valfritt sätt kan distribuera till era medlemmar. Försäljningslänken är öppen 30.10.-3.11.2023 eller så länge ni har biljetter kvar. Vänligen observera att i sambandet med biljettbeställningen går ni med på att betala alla biljetter ni beställt, oavsett om ni får dem sålt. Osålda biljetter faktureras av Merkantila Klubben rf. i december 12/2023.

Observera att slutanvändaren kan endast ha två Glöggrundan 2023 biljetter i sin personliga Kide.app plånbok.

Alla biljetter bör bytas ut mot armband och karta på evenemangsdagen 30.11. kl 14-18 på Domkyrkotorget i Åbo. Utan armband kommer man inte in på efterfesten. För noggrannare information kring evenemangets tidtabell och annan aktuell information, se Glöggrundan 2023 Facebook-evenemanget samt vår instagram (@gloggrundan).

Vid frågor vänligen kontakta oss på mail. Vi ses på Glöggrundan!

Glöggrundan erhåller rätten att annullera alla beställningar av alla biljetter som inte fyller de ovannämnda villkoren.

Glöggrundan erhåller rätten till förändringar.