Domkyrkotorget

På Domkyrkotorget samlas alla Glöggrundans deltagare för att byta biljetterna till kartor och armband, samt njuta av gott sällskap och varm glögg! Biljettbytet sker mellan klockan 14 och klockan 18. Både elektroniska och fysiska biljetter bör bytas till armband och kartor för att kunna delta på barrundan och efterfesterna. Prestationsmärkesutdelningen sker också på Domkyrkotorget, från och med klockan 18 fram tills klockan 23. För att få ett högre prestationsmärke bör du ha det föregående märket fastsytt på din halare. För första årets deltagare är det således endast möjligt att erhålla Glöggkandidat-märket och för andra årets Glöggmagister, och så vidare.

På Domkyrkotorget finns även möjlighet till att köpa mat, samt njuta av varma drinkar på vårt utskänkningsområde. Deltagarna underhålls här med musik och annat program hela dagen lång!

Det hör till vårt gemensamma ansvar att se till att det inte skräpas och vi önskar därför att ni slänger pantflaskor och annat skräp i containrarna som är menade för dem.